Portfolio

Mijn portfolio is divers en veelomvattend. Omdat het onmogelijk is om hier mijn gehele portfolio te tonen, doe ik een greep uit opdrachten waar ik met veel plezier aan werk of heb gewerkt.

Nieuwsbrief en jaarverslag

Voor de Stichting Herman Frantsenhuizen, een kleine instelling voor cliënten met een verstandelijke beperking, klim ik jaarlijks in de pen voor een nieuwsbrief voor donateurs en een jaarverslag. Dit maatschappelijke verslag moet aan de wettelijke eisen voldoen, zoals die zijn vastgelegd in de jaarverantwoording jaarverslagen zorg.

Bijdrage aan Traject Welzijn

Bij uitgeverij ThiemeMeulenhoff zijn in 2016, 2017 en 2018 meerdere uitgaven van mijn hand verschenen binnen de serie Traject Welzijn, waaronder Ontwikkeling en Activiteiten PW, Communicatie PW, Communicatie MZ, Persoonlijke Verzorging MZ, Profiel Gehandicaptenzorg en Profiel Agogisch medewerker MZ. Genoemde titels zijn beschikbaar als theorieboek en als werkboek en worden naar tevredenheid gebruikt door duizenden studenten MBO Pedagogisch werk (PW) en Maatschappelijke zorg (MZ), niveau 3 en 4. Inkijkexemplaren van genoemde boeken zijn te raadplegen via de site van de Uitgever.

Traject Welzijn Ontwikkeling en Activiteiten

Uiteraard sluiten alle boeken volledig aan bij de door Calibris vastgestelde Kwalificatiedossiers Welzijn.

Actieplan wonen; serie artikelen

Portfolio - Actieplan Wonen in Groot VlaardingenIn opdracht van de gemeente Vlaardingen schreef ik een serie artikelen om inwoners van Vlaardingen te informeren over het Actieplan Wonen. De serie artikelen zijn verschenen in Groot Vlaardingen – een huis-aan-huis verspreide lokale krant.
Doel van de artikelen was om inwoners van Vlaardingen te informeren over de plannen van de gemeente rondom de Vlaardingse woningvoorraad. Uitgangspunt is om deze voorraad in een periode van meer dan 20 jaar in overeenstemming te brengen met de gewenste situatie.

Begeleiden niveau 3 en niveau 4

Voor uitgeverij ThiemeMeulenhoff heb ik in 2017 en 2018 meerdere volledig vernieuwde uitgaven verzorgd binnen de serie Traject V&V. Iedere titel is als theorieboek en werkboek beschikbaar. Titels zijn: Traject V&V Begeleiden niveau 3 en Traject V&V Begeleiden niveau 4,  Traject V&V Profiel Gehandicaptenzorg niveau 3 en Traject V&V Profiel Gehandicaptenzorg niveau 4. Inkijkexemplaren van genoemde boeken zijn te raadplegen via de site van de Uitgever.

Workshop tekstschrijven

Klein VlaardingenWaterweg Wonen organiseert jaarlijks een “Dag van de Medewerker”. Op deze dag verzorgde ik voor een groepje medewerkers van deze Vlaardingse woningbouwvereniging een workshop Tekstschrijven, die niet alleen een educatief, maar vooral ook een leuk en aansprekend karakter moest hebben. Doel van de dag was een heuse Klein Vlaardingen.

Verhalen en columns

Mijn portfolio bestaat niet enkel uit teksten die zijn geschreven in opdracht; ik schrijf ook voor mijn plezier, bijvoorbeeld verhalen en columns. De column Huisvrouwengedoe werd geplaatst in de Pers als lezerscolumn. Naast verhalen en columns schrijf ik ook aan een roman, waarvoor ik inmiddels een website heb ingericht.

Mijn portfolio en uw tekstopdracht

Uw tekstopdracht voeg ik graag aan mijn portfolio toe. Daarom nodig ik u van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen om uw wensen te bespreken. Of het nu gaat om een pakkende advertorial of klantbrief, een overtuigende website of een lezenswaardige folder: met genoegen denk ik met u mee en ga ik voor u aan de slag. Neemt u gerust contact met mij op!

mail of bel nu voor meer informatie of offerte: info@tekstverhoef.nl; 010-4713131